Blogcikkek – NapiKütyü

Blogcikkek

Kategóriák

  • Izomerősítő gyakorlatok

    Izomerősítő gyakorlatok

    Biztosan sokunk fejében megfordult már az életmódváltás, az edzés beiktatása a mindennapokba, de folyton akadályokba ütközünk. Nem tudjuk, hogyan kell nekifogni, nincs idő edzőterembe járni, drága minden kelléket beszerezni az...
  • 4+1 étel, amivel könnyebb az életmódváltás

    4+1 étel, amivel könnyebb az életmódváltás

    Az életmódváltás nagy elhatározás, de meghozhatja eredményét. Elhoztunk 4 főételt és 1 desszertet, ami egészséges, diétás és egy kis változatosságot hozhat a csirke-rizs receptek végtelen sorába. Vöröslencse leves Hozzávalók: 1...
  • Az 5 legjobb smoothie recept

    Az 5 legjobb smoothie recept

    A smoothie-t azért szeretjük, mert egyszerre testesíti meg a krémes desszert és az egészség fogalmát, persze attól függően, mit teszünk bele. Mindenki a maga ízlésére szabhatja a hozzávalókat, annak arányát,...
  • Az 5 legjobb Air Fryer kiegészítő

    Az 5 legjobb Air Fryer kiegészítő

    Az air fryer azért készült, hogy megkönnyítse és lerövidítse a sütéssel, főzéssel töltött időt, így mi is ennek a jegyében válogattunk hozzá való eszközöket. Lássuk is a legjobb, leghasznosabb kiegészítőket!
  • Air fryer: bármilyen étkezés, bármilyen recept, vele sikerül!

    Air fryer: bármilyen étkezés, bármilyen recept, vele sikerül!

    Mi imádjuk az air fryert, azaz a forrólevegős sütőt. A népszerűségük abszolút megérdemelt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy szerezzen be egy ilyen terméket.

    Bármilyen ételt, köretet, édességet el lehet benne készíteni könnyedén. Bizonyításképp hoztunk nektek egy reggeli, egy ebéd, egy vacsora és egy desszert ötletet. Egy egész nap lefedhető isteni receptekkel ennek az eszköznek a segítségével!

    Ha még nem vagy teljesen oda ezért a készülékért, mutatunk pár sokoldalú receptet, ami egyszerű, gyors és isteni finom az Air Fryernek köszönhetően.

  • A legszebb göndör haj hő nélkül

    A legszebb göndör haj hő nélkül

    Na igen, a göndörítés. Ki ne szeretne olyan dús, tökéletes hullámokat, mint amit a címlaplányokon, vagy modelleken lát? Biztosan nagy a szám, az viszont, hogy ezt ki tudja otthon is elérni, az már sokkal kevesebb.

    A mágikus Hajgöndörítő, Hajformázó megoldás minden problémára. Bármiféle hő, tartásjavító, lakk nélkül ér el tartós eredményeket. Kialakításának köszönhetően használata egyszerű, gyors, és a várt eredmény sem marad el.

  • Az 5 legjobb, gyorsan elkészíthető nyári saláta

    Az 5 legjobb, gyorsan elkészíthető nyári saláta

    Nem akarsz egész nap a konyhában állni és szeletelni? Lenne jobb dolgod is? A forradalmi Multifunkciós Szeletelő (tinyurl.com/aprito-szeletelo) tökéletes társad lesz a konyhában.

    Nyáron senki sem szeret a forró tűzhely és sütő közelében órákat eltölteni. De minek is, a kánikulában úgyis a könnyed, frissítő ételek esnek a legjobban.

    Ezért összegyűjtöttük Neked az 5 legjobb nyári salátát, ami tuti siker lesz mindenkinél!