Izomerősítő gyakorlatok – NapiKütyü
Izomerősítő gyakorlatok

Izomerősítő gyakorlatok

Biztosan sokunk fejében megfordult már az életmódváltás, az edzés beiktatása a mindennapokba, de folyton akadályokba ütközünk. Nem tudjuk, hogyan kell nekifogni, nincs idő edzőterembe járni, drága minden kelléket beszerezni az otthoni edzéshez, unalmas mindig ugyanazt a gyakorlatsort ismételni. Erre hoztunk mi egy megoldást.

1 eszközt, mellyel számos gyakorlat végezhető, megdolgoztatja a kart, combot, medencét, far-és hasizmokat. Ezen felül, kicsi és kompakt, szóval a tárolással sem lesz probléma. Az Izomtréner, comberősítő, medencefenéki izom erősítő az egyik kedvenc termékünk, hiszen a narancsbőrrel is felveszi a hasznot a gyakorlatok során. Most elhoztunk nektek 5 gyakorlatot, melyek az eszköz segítségével igazi kemény, eredményt hozó edzések lesznek.

Comberősítés:

Ez a gyakorlat a belső combot dolgoztatja meg. Üljünk le, majd a comberősítőt a lábunk közé fogva végezzük a szorításokat 20 ismétlést háromszor.

Külső combizomerősítés:

Álljunk kis terpeszbe, majd a lábunk közé fogva az eszközt, végezzünk szorításokat, majd kiengedéseket.

 

Farizomerősítés:

Álljunk egyenesen, majd a farizmok alá téve az izomerősítőt, tegyünk szorításokat és lazításokat.

Medenceerősítés:

Üljünk le, majd húzzuk fel lábainkat félig. Helyezzük a comberősítőt a lábunk közé, majd próbáljuk a szorításokat medencéből végezni.

Vállizomerősítés:

Helyezzük felkarjainkhoz az izomerősítőt. Végezzünk szorításokat és elengedéseket, hogy igazán szép vállakat kapjunk.

 

Ezek a gyakorlatok igazi izomlázat, és változást hoznak majd. A termék itt elérhető, csekkoljátok le, és kezdjétek el a mozgást velünk!